Je verliest je baan....wat nu?

Outplacement

Je verliest je baan....wat nu?

Door een reorganisatie verlies je je baan, je wordt boventallig. Of er wordt een andere opstelling van je verwacht door je leidinggevende en er is onvoldoende basis om verder te werken binnen de organisatie. Een lastige positie, omdat je gedwongen wordt naar een andere functie/organisatie uit te kijken. Misschien ervaar je het op dit moment nog niet zo, maar deze crisis kan ook heel duidelijk nieuwe kansen bieden....!


Wat kan Switch Loopbaanadvies voor jou betekenen?

Switch Loopbaanadvies gaat naast je staan in dit traject. Samen met Switch Loopbaanadvies geef je invulling aan een outplacementtraject, met als doel een passende nieuwe baan! Je leert omgaan met je gevoelens. Gaat weer in je kracht staan en neemt het heft zelf in eigen handen. Lees meer over onze werkwijze.

Outplacementbegeleiding
 
Het zoeken naar een andere werkkring en of loopbaan is een uitdagend proces. Het creëren van nieuw loopbaan perspectief wordt met een persoonlijke aanpak versneld en er wordt nadruk gelegd op het vinden van de baan die men werkelijk wil en kan. Deze aanpak is praktisch en zeer persoonlijk en wordt in nauw overleg met de kandidaat vastgesteld. Vaste onderwerpen zijn:
  Ondersteunen in het maken van keuzes binnen diverse vacatures
  Het opstellen van een CV en sollicitatiebrieven
  Sollicitatietraining en voorbereiding van sollicitatiegesprekken
  Nabespreken van sollicitatiegesprekken
  Bespreking en stimulering van een (zakelijk) netwerk
  Het actief blijven tijdens deze sollicitatieperiode
  Loopbaanadvies en arbeidsvoorwaarden.